Navigáció átugrása.

Utazási tudnivalók

warning: Creating default object from empty value in /home/reputhu1/public_html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 35.

Internet-hozzáférés az Air France és KLM gépeken

Internetes hozzáférést biztosít a jövő év elejétől az Air France-KLM hosszú távú, azaz tengerentúli járatain.

Az internetes repülőjegy-vásárlás előnyei

Évente világszerte milliók és milliók választják a repjegyek keresését és foglalását interneten keresztül. Nincs mitől tartani, ugyanis teljesen biztonságos a vásárlás, ráadásul az árösszehasonlítás miatt a legkedvezőbb ajánlatot kapjuk.

Repülőre felvihető poggyász mérete: Wizzair, Ryanair, Easyjet, Skywork, Norvegian, Germanwings

Az alábbi gyűjtés csak a reptérre felvihető poggyászokra vonatkozik. 

Reptéri busz indul Győr és Ferihegy között

A Malév december 8-tól naponta többször indít menetrend szerinti légi járataihoz csatlakozó reptéri buszjáratokat Győr és Budapest (Ferihegy) között. A Malév nem titkolt célja a szolgáltatás elindításával, hogy visszacsábítsa a győri és környéki utasokat a bécsi és a pozsonyi légitársaságoktól.

Wizzair-checkin - fontos tudnivalók?

A legnépszerűbb fogyasztóvédelmi blog kedvence a check-in díj fapados légitársaságoknál, amit az aktuális posztban szereplő László is csak úgy tudott volna kikerülni, ha nem száll fel a gépre. Persze nyilván az utazási iroda felejtette el odaadni a házilag kinyomtatandó beszállókártyát. 

Webkettes utazási oldalak a last minute akciók helyett

Lassan talán lejár az ideje az utazási irodáknak, és velük együtt a last minute utaknak is. Legalábbis az interneten otthonosan mozgó embereknek mindenképpen, hiszen sorra jelennek meg azok a webkettes oldalak, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő desztinációkat a rendelkezésre álló idő és pénz alapján. 

A 2B terminálon kell bejelentkezni a Malév járatokra

A SkyCourt átadását követően 2011. június 1-jétől a Malév-utasok jegykezelésének rendjében is változások történnek, a Malév utasai immáron kizárólag a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján kezdhetik meg utazásukat.

Továbbra sem lehet folyadékot felvinni a repülőre!

Átmenetileg meghosszabbítja az Európai Unió azt a moratóriumot, amely szerint az EU-n kívül, vámmentes boltban vásárolt folyadékokat nem lehet felvinni az Európába tartó repülőgépek fedélzetére. Egy korábbi megállapodás szerint a tilalom pénteken járt volna le, de néhány tagállam továbbra is bizalmatlan több Európán kívüli repülőtérrel szemben.

Mit jelent, ha álmodban repülsz?

A repülés az üldözés mellett az egyik leggyakoribb álom. Általában azt jelenti, hogy a célok könnyebben elérhetőek, mint azt az álmodó gondolja. Ha felkutatja és megragadja a lehetőségeket, akkor elérheti azt, amit elérhetetlennek vél.

Reptéri biztonsági ellenőrzés: testszkenner

A reptéri testszkennerek a kórházakban használt röntgenekkel megegyező elven működő szerkezetek. 

Tartalom átvétel