Navigáció átugrása.

Skóciába repülővel: nincs már Budapest - Glasgow, lesz helyette Budapest - Edinburgh

A Jet2.com fapados társaság bejelentette: Budapest Ferihegyről elindítja második járatát Skócia festői városába, Edinburghba.

Az április 21-én induló járatok hetente háromszor közlekednek a nyári főidényben. A már értékesítés alatt álló repülőjegyeket egy útra harminchét euróért kínálják, amiben benne vannak az adókkal és illetékek is. A Jet2.com-nak a Manchester–Budapest útvonalon közlekedő járatai után ez már a második közvetlen légi összeköttetése a magyar fővárossal.

 

Repülőjegy keresése: Budapest-Edinburgh

Az edinburghi új járatok kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek a nyári idényben. A járat elindításával kapcsolatban Philip Meeson, a Jet.2 com vezetője a többi között elmondta: „Az összeköttetéssel tovább növeljük a Magyarországról induló járataink számát, és megteremtjük a lehetőséget arra, hogy a Budapestről érkezők gyors, hatékony, elismert szolgáltatást igénybe véve jussanak el Skócia csodálatos tájaira. Tisztában vagyunk azzal, hogy Budapest szintén népszerű városlátogatási úti cél az Egyesült Királyságból érkező turisták körében, ezért biztosak vagyunk a járat sikerében.” Forrás: Infovilág

 

Repülőjegy keresése: Edinburgh-Budapest