Navigáció átugrása.

Téli repülőjegy akciók

Folyamatosan tartanak az őszi és lassan indulnak a téli repjegy akciók is - olvasható a Repülni fogsz című mikroblogon.

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines például akciós szilveszteri utazást kínál Bangkokba 219 ezer forintért bizonyos feltételek mellett.

A Malévnál is fut aktuális akció. Ha október 29-éig foglalunk a cég Last Minute akciójában, Berlint és Milánót 29 900 forintért, Amszterdamot és Frankfurtot 39 900 forintért járhatjuk meg oda-vissza adókkal és illetékekkel együtt. Ezek az ajánlatok is bizonyos feltételek mellett érvényesek, amelyről a Malév oldalán lehet tájékozódni.

Az Air France Ázsiába kínál akciós jegyeket. A francia légitársaság Delhibe 129 000 forinttól, Pekingbe 149 000 forinttól kínál jegyeket az akciók keretében oda-vissza útra adókkal és illetékekkel.

A Wizz Air Budapestről 2080 forinttól kínál jegyeket Frankfurt Hahnra, ami mindenképpen megfontolandó, ha olyan helyre tervezzük az utazást, ahová Ferihegyről nincs közvetlen járat. Isztambulba 8680 forint a legolcsóbb jegy egy irányban, a dél-olaszországi Pisába pedig 4680 forintért már el lehet jutni.

A légitársaságok közül elsőként a Delta vezette be nemrégiben, hogy közvetlenül a Facebookról is lehet foglalni a légitársaság járataira. A társaság jelenleg az egyetlen, amely közvetlen járatot üzemeltet Budapestről New Yorkba, de nem sokáig, mert jövőre az American Airlines is beszáll a magyar piacra.

Forrás: http://repulnifogsz.postr.hu/