Navigáció átugrása.

Nyaralás a Malév járataival

A Malév átlagosan hetente összesen harminchét nyaraló járatot indít a legnépszerűbb mediterrán tengerparti és fekete-tengeri nyaralóhelyekre a nyári csúcsszezonban. 

 Barcelona, Malaga, Korfu, Zakintosz, Heraklion, Rodosz, Thesszaloniki, Larnaca, Várna, Burgasz és Split, csak hogy a legfontosabbakat említsük. Míg Barcelona új menetrend szerinti járatként került fel idén a légitársaság útvonal-térképére, addig Malaga és Split már több éve folyamatosan szerepel a nyári kínálatban.

 
A Malév több, korábban hagyományosan charter járatként üzemelő útvonalát is megnyitotta az egyéni utazók számára. Az idei szezonban Zakintosz, Rodosz, Heraklion, Korfu és Burgasz került be a menetrend szerinti járatok kínálatába a charterek közül.
 
A nyaraló járatok mellett természetesen az olyan, egész évben közlekedő járatok is a turisták kedvence, mint például Várna, Larnaca és Isztambul, de a dél-európai és közel-keleti országok fővárosaiba – Róma, Athén, Madrid, Podgorica, Tel-Aviv, Damaszkusz és Amman – is ilyenkor utaznak a legtöbben.
 
A Malév összesesen 33 európai és közel keleti ország 51 városába biztosít naponta több mint 70 járatot a 2011. március 27-től 2011. november 5-ig tartó nyári menetrendi időszakban.
 

 

Repülőjegyek keresése a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről