Navigáció átugrása.

Légitársaságok átköltözése Ferihegy 1-ről Ferihegy 2-re

2012. május 29-én éjjel valamennyi légitársaság átköltözik az 1-es terminálról a 2-es terminálra a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Tehát május 30-tól az easyJet, a Germanwings, a Jet2.com, a Norwegian és a Wizz Air utasai egyaránt a repülőtér 2B termináljáról indulhatnak. Az érkezési terminál továbbra is a kiindulás helyétől függ: a schengeni övezet országaiból a 2A, a nem-schengeni zónából pedig a 2B Terminálra érkezik valamennyi utas.

Vasút a 2A és 2B terminálra: A Budapest Airport jelenleg is tárgyalásokat folytat a MÁV és a BKK szakembereivel az 1. Terminál melletti vasútállomás és a 2. Terminál közötti zökkenőmentes tömegközlekedési kapcsolatok kialakítása érdekében.
 
Taxi és minibusz: a költözést követő első két hétben a Budapest Airport szerződéses földi személyszállító partnerei, a Főtaxi és az AirportShuttle-Minibusz külön szolgáltatás keretében közlekedik a két terminál között.
 
Parkolás: 2012. május 30-tól az 1. Terminál, illetve a környezetében található nyilvános parkolókat a repülőtér lezárja a közforgalom elől. A Budapest Airport irodái az 1. Terminál épületében maradnak, és kizárólag a „B” portán keresztül lesznek megközelíthetők.