Navigáció átugrása.

Reptéri busz indul Győr és Ferihegy között

A Malév december 8-tól naponta többször indít menetrend szerinti légi járataihoz csatlakozó reptéri buszjáratokat Győr és Budapest (Ferihegy) között. A Malév nem titkolt célja a szolgáltatás elindításával, hogy visszacsábítsa a győri és környéki utasokat a bécsi és a pozsonyi légitársaságoktól.

 
A szolgáltatásnak köszönhetően, a világ csaknem minden országában lehet közvetlenül városunkba szóló jegyeket vásárolni, illetve Győrből is könnyebben elérhetők a külföldi nagyvárosok.
 
Ez nem egyszerű transzfer-szolgáltatás, az utazók attól a pillanattól fogva, hogy felszállnak a buszra, már a légitársaság utasának számítanak.  A minibuszjáratait igénybe vevő utasok mentesülhetnek a transzfer megszervezésétől, esetlegesen a szállás, valamint a parkolás költségeitől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Sőt, nem kell a jegykezelésre várniuk, a légitársaság ugyanis már a buszon lehetővé teszi számukra a checkint, a megérkezést követően pedig gyorsított utas-biztonsági ellenőrzéssel juthatnak be a SkyCourt-ba.
 
A busz akár egyetlen utassal is elindul, több érdeklődő esetén pedig akár két-három járatot is indítanak. Ha valaki közúti baleset vagy torlódás miatt lekésné a gépet, akkor díjtalanul másik járatra írják át a jegyét.