Navigáció átugrása.

A 2B terminálon kell bejelentkezni a Malév járatokra

A SkyCourt átadását követően 2011. június 1-jétől a Malév-utasok jegykezelésének rendjében is változások történnek, a Malév utasai immáron kizárólag a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján kezdhetik meg utazásukat.

Az utazóközönség számára a Budapest Airport új központi terminálépülete a minőségi szolgáltatásokat nyújtó SkyCourt, a nyári menetrend indulásának napján nyitotta meg kapuit az utasok előtt. A nyitás óta eltelt két hónap alatt folyamatos munkálatok folytak a 2B Terminál poggyászosztályozó rendszerének véglegesítésén, valamint a check-in lehetőségek száma is megnövekedett. Június elsejétől a 2B Terminálon néggyel több pultnál történik az utas-felvétel, így a hó elejétől a Malév összes járatára – függetlenül a célállomástól - a bejelentkezés egy terminálépületben kerül lebonyolításra. 
 
A check-in folyamatot követően a Malév utasai a SkyCourt-ban eltöltött idő után a korábbiakkal megegyező módon, a Schengen illetve nem Schengen célállomásnak megfelelő terminálépületbe kell, hogy menjenek, ahonnan megtörténik a járatokra való utas-beszállítás. Ennek megfelelően érkezéskor is a korábban bevett gyakorlatot (2A Terminál – Schengen országokból érkező utasok, 2 B Terminál – nem Schengen országokból érkező utasok) kell figyelembe venni.
 
A 2B Terminálon mindemellett megújult, tágasabb Malév jegyiroda is várja az ügyfeleket, míg az új üzemelési rend kezdetétől a 2A Terminálon lévő iroda bezárásra kerül.